BEZMASÉ POHANKOVÉ KARBANÁTKY S KYSANÝM ZELÍM

pohankové karbanátky

Bezmasé pohankové karbanátky jsou voňavým důkazem, že i zdravé jídlo může být chutné. Křupavé na povrchu, měkké uvnitř – zkrátka tyhle karbanátky si musíte uvařit!

Co potřebujete na pohankové karbanátky s kysaným zelím?

  • 1,5 hrnku pohanky
  • 1 vejce
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 200 g kysaného zelí
  • sůl a pepř
  • majoránka
  • strouhanka dle potřeby
  • olej na smažení
pohanka

 Pusťte se do toho

1. Uvařenou pohanku nechte vychladnout a dejte do mísy.

2. Přidejte k pohance vejce, cibule nakrájené na kostičky, rozmačkaný česnek a nakrájené kysané zelí. Směs osolte, opepřete, ochuťte majoránkou a přisypejte strouhanku.

3. Vytvarujte z těsta malé pohankové karbanátky, obalte je ve strouhance a osmažte v rozehřátém oleji dozlatova.

Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights