DOMÁCÍ PIKANTNÍ CELEROVÉ CHIPSY

Křupavé celerové chipsy jsou zdravou a chutnou alternativou k bramborovým chipsům. Jednoduše kořeněné a upečené dozlatova potěší při každé příležitosti!
Co potřebujete na domácí pikantní celerové chipsy?
- 1 kg celeru
- 4 lžíce oleje
- 1 lžička uzené papriky
- 1 lžička mletého chilli
- 1 lžička římského kmínu
- sůl

Pusťte se do toho
1. Celer oloupejte a rozkrájejte na čtvrtky. Ty poté nakrájejte na tenké plátky.
2. V míse smíchejte koření s olejem, přidejte plátky celeru a promíchejte. Na plechu s pečicím papírem posolte.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 165 °C asi 30 minut, dokud nejsou celerové chipsy zlatavé. Upečené celerové chipsy nechte vychladnout na mřížce.
Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!


