DOMÁCÍ PIKANTNÍ CELEROVÉ CHIPSY

čerstvý celer

Křupavé celerové chipsy jsou zdravou a chutnou alternativou k bramborovým chipsům. Jednoduše kořeněné a upečené dozlatova potěší při každé příležitosti!

Co potřebujete na domácí pikantní celerové chipsy?

  • 1 kg celeru
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička uzené papriky
  • 1 lžička mletého chilli
  • 1 lžička římského kmínu
  • sůl
bulvy celeru

Pusťte se do toho

1. Celer oloupejte a rozkrájejte na čtvrtky. Ty poté nakrájejte na tenké plátky.

2. V míse smíchejte koření s olejem, přidejte plátky celeru a promíchejte. Na plechu s pečicím papírem posolte.

3. Pečte v troubě vyhřáté na 165 °C asi 30 minut, dokud nejsou celerové chipsy zlatavé. Upečené celerové chipsy nechte vychladnout na mřížce.

Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights