LASAGNE NA PÁNVI

Lasagne na pánvi jsou jsou jednoduchou verzí oblíbených lasagní, kterou připravíte na pánvi. Bez zdlouhavého vrstvení, ale s plnou chutí rajčat, masa a rozpuštěného sýra!
Co potřebujete na lasagne na pánvi?
- 500 g rajčatové passaty
- 5 plátků těstovin na lasagne
- 100 g strouhané mozzarelly
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1-2 mrkve
- 1 lžička sušené bazalky
- 300 g mletého hovězího masa
- sůl
- mletý pepř
- 1 hrst čerstvé bazalky
- olivový olej
- voda

Pusťte se do toho
1. Cibuli nakrájejte nadrobno, mrkev nastrouhejte nahrubo.
2. Na pánvi rozehřejte olej, osmahněte cibuli, poté přidejte česnek a mrkev. Když vše zavoní, přidejte mleté maso, osolte, opepřete, posypejte bazalkou a restujte, dokud maso nezhnědne.
3. Vmíchejte rajčatovou passatu, podlijte trochou vody a duste, dokud maso nezměkne. Poté přidejte na kousky nalámané pláty lasagní a vařte pod pokličkou 8–10 minut, dokud nezměknou.
4. Nakonec posypejte mozzarellou, nechte ji rozpustit a podávejte lasagne ozdobené čerstvou bazalkou.
Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!


