LASAGNE NA PÁNVI

lasagne na talíři

Lasagne na pánvi jsou jsou jednoduchou verzí oblíbených lasagní, kterou připravíte na pánvi. Bez zdlouhavého vrstvení, ale s plnou chutí rajčat, masa a rozpuštěného sýra!

Co potřebujete na lasagne na pánvi?

  • 500 g rajčatové passaty
  • 5 plátků těstovin na lasagne
  • 100 g strouhané mozzarelly
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1-2 mrkve
  • 1 lžička sušené bazalky
  • 300 g mletého hovězího masa
  • sůl
  • mletý pepř
  • 1 hrst čerstvé bazalky
  • olivový olej
  • voda
pánev

Pusťte se do toho

1. Cibuli nakrájejte nadrobno, mrkev nastrouhejte nahrubo.

2. Na pánvi rozehřejte olej, osmahněte cibuli, poté přidejte česnek a mrkev. Když vše zavoní, přidejte mleté maso, osolte, opepřete, posypejte bazalkou a restujte, dokud maso nezhnědne.

3. Vmíchejte rajčatovou passatu, podlijte trochou vody a duste, dokud maso nezměkne. Poté přidejte na kousky nalámané pláty lasagní a vařte pod pokličkou 8–10 minut, dokud nezměknou.

4. Nakonec posypejte mozzarellou, nechte ji rozpustit a podávejte lasagne ozdobené čerstvou bazalkou.

Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights