DOMÁCÍ PLNĚNÁ BAGETA ZA PÁR MINUT

Vůně čerstvého pečiva je božská. A s tímto receptem si doma upečete křupavou, plněnou bagetu s propečenou kůrkou. Připravte se na symfonii chutí a vůní z vaší vlastní kuchyně!
Co potřebujete na domácí bagetu?
- 500 g listového těsta
- 100 g tvrdého sýra
- 100 g šunky
- 2 rajčata
- 100 g mozzarelly
- oregano
- bazalka
- 10 ml olivového oleje
- 1 vejce

Pusťte se do toho
1. Na listové těsto položte plátky sýra a šunky.
2. Srolujte a konec pomažete vejcem.
3. Konce důkladně uhlaďte, aby náplň nevytekla.
4. Bagetu nařízněte na povrchu a dovnitř umístěte plátek mozzarelly a rajčete.
5. Posypejte bazalkou a oreganem a potřete vejcem.
6. Pečte na pečicím papíru při 180 stupních asi 25 minut.
Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!

