DOMÁCÍ PLNĚNÁ BAGETA ZA PÁR MINUT

žena drží v ruce domácí bagetu

Vůně čerstvého pečiva je božská. A s tímto receptem si doma upečete křupavou, plněnou bagetu s propečenou kůrkou. Připravte se na symfonii chutí a vůní z vaší vlastní kuchyně!

Co potřebujete na domácí bagetu?

  • 500 g listového těsta
  • 100 g tvrdého sýra
  • 100 g šunky
  • 2 rajčata
  • 100 g mozzarelly
  • oregano
  • bazalka
  • 10 ml olivového oleje
  • 1 vejce
mozzarella, česnek, rajčata

Pusťte se do toho

1. Na listové těsto položte plátky sýra a šunky.

2. Srolujte a konec pomažete vejcem.

3. Konce důkladně uhlaďte, aby náplň nevytekla.

4. Bagetu nařízněte na povrchu a dovnitř umístěte plátek mozzarelly a rajčete.

5. Posypejte bazalkou a oreganem a potřete vejcem.

6. Pečte na pečicím papíru při 180 stupních asi 25 minut.

Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights