DOMÁCÍ BYLINKOVÉ MÁSLO

Oživte chuť svých pokrmů s tímto jednoduchým a aromatickým bylinkovým máslem! Čerstvé bylinky vmíchané do másla dodají vašim steakům, grilované zelenině i čerstvému pečivu tu správnou chuť!
Co potřebujete na domácí bylinkové máslo?
- 150 g másla
- 1 hrst nasekaných bylinek
- 2 stroužky česneku
- citronová kůra z ½ citronu
- sůl
- pepř

Pusťte se do toho
1. Máslo rozehřejte v hrnci na mírném plameni. Vsypte do něj bylinky a pokrájený česnek a tyčovým mixérem rozmixujte.
2. Dochuťte citronovou kůrou, solí a pepřem a nechte 1 hodinu vychladit v ledničce.
3. Před podáváním nechte bylinkové máslo povolit při pokojové teplotě.
Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!

