KARAMELOVÉ KUŘE NA ŠLEHAČCE
Rádi mlsáte? A co takhle zkusit karamelové kuře? Jen si to představte, jak se vám v ústech mísí karamelová chuť s jemnou šlehačkou a čerstvou bazalkou. Recept pro vás je tu!
Co potřebujete na karamelové kuře?
- 400 g kuřecích prsou
- koření na kuře
- sůl a pepř
- olej
- 215 ml smetany ke šlehání
- 2 lžíce karamelového pudinku
- 1 stroužek česneku
- 1 snítka čerstvé bazalky
Pusťte se do toho
1. Kuřecí maso nakrájejte na nudličky a zprudka ho opečte na oleji.
2. Nudličky masa ochuťte solí, pepřem a kořením na kuře.
3. Přendejte maso do zapékací misky.
4. Rozmíchejte pudink se šlehačkou, přilijte k masu a promíchejte. Směs zapečte v troubě. Pokud je omáčka příliš hustá, přilijte trochu vody.
5. Nakonec maso dochuťte nakrájeným česnekem a bazalkou. Krátce zapečte a podávejte.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o karamelové kuře na šlehačce!