KARAMELOVÉ KUŘE NA ŠLEHAČCE

karamelové kuře na šlehačce
ilustrační obrázek

Rádi mlsáte? A co takhle zkusit karamelové kuře? Jen si to představte, jak se vám v ústech mísí karamelová chuť s jemnou šlehačkou a čerstvou bazalkou. Recept pro vás je tu!

Co potřebujete na karamelové kuře?

  • 400 g kuřecích prsou
  • koření na kuře
  • sůl a pepř
  • olej
  • 215 ml smetany ke šlehání
  • 2 lžíce karamelového pudinku
  • 1 stroužek česneku
  • 1 snítka čerstvé bazalky
bazalka na karamelové kuře na šlehačce

Pusťte se do toho

1. Kuřecí maso nakrájejte na nudličky a zprudka ho opečte na oleji.

2. Nudličky masa ochuťte solí, pepřem a kořením na kuře.

3. Přendejte maso do zapékací misky.

4. Rozmíchejte pudink se šlehačkou, přilijte k masu a promíchejte. Směs zapečte v troubě. Pokud je omáčka příliš hustá, přilijte trochu vody.

5. Nakonec maso dochuťte nakrájeným česnekem a bazalkou. Krátce zapečte a podávejte.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o karamelové kuře na šlehačce!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights