NEJLEPŠÍ ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY

zelí z červené řepy
ilustrační obrázek

Kedlubnové zelí jistě znáte. Už jste ale jedli zelí z červené řepy? Nenechte si ujít tuto lahodnou přílohu k masu.

Co potřebujete na zelí z červené řepy?

  • 500 g oloupané červené řepy
  • 1 větší cibule
  • ocet podle chuti
  • cukr podle chuti
  • sůl a kmín podle chuti
  • olej
  • mouka podle potřeby
červená řepa na zelí z červené řepy

Pusťte se do toho

1. Nakrájenou cibuli orestujte na oleji a přidejte řepu nastrouhanou nahrubo.

2. Směs ochuťte kmínem a solí a duste doměkka pod poklicí asi 20 až 30 minut. V případě potřeby podlijte trochou vody.

3. Podle chuti přidejte cukr a poté trochu octa.

4. Podle potřeby zaprašte řepu hladkou moukou a krátce provařte.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o zelí z červené řepy!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights