RAW ČOKOLÁDOVÉ SUŠENKY Z DATLÍ A MANDLÍ

Nejlepší jsou sladkosti, které obsahují samé zdravé ingredience. Přesně takové jsou nepečené RAW čokoládové sušenky z datlí a mandlí.

raw čokoládové sušenky
ilustrační obrázek

Co potřebujete na čokoládové sušenky?

  • 300 g sušených datlí
  • 150 g mandlí
  • 80 g neslazené hořké čokolády (nebo jinou podle chuti)
hořká čokoláda na raw čokoládové sušenky

Pusťte se do toho

1. Mandle rozložte na plech a pečte je v troubě předehřáté na 180 stupňů asi 10 minut.

2. Poté mandle rozmixujte a vysypejte je do mísy.

3. Sušené datle očistěte, rozmixujte a smíchejte je s mandlemi.

4. Navlhčenými dlaněmi vytvořte ze směsi válečky.

5. Válečky položte na plech s pečicím papírem a potřete rozpuštěnou čokoládou.

6. Válečky dejte na 15 minut do chladničky a poté je nakrájejte na sušenky.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o RAW nepečené čokoládové sušenky!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights