RAW ČOKOLÁDOVÉ SUŠENKY Z DATLÍ A MANDLÍ
Nejlepší jsou sladkosti, které obsahují samé zdravé ingredience. Přesně takové jsou nepečené RAW čokoládové sušenky z datlí a mandlí.

Co potřebujete na čokoládové sušenky?

Pusťte se do toho
1. Mandle rozložte na plech a pečte je v troubě předehřáté na 180 stupňů asi 10 minut.
2. Poté mandle rozmixujte a vysypejte je do mísy.
3. Sušené datle očistěte, rozmixujte a smíchejte je s mandlemi.
4. Navlhčenými dlaněmi vytvořte ze směsi válečky.
5. Válečky položte na plech s pečicím papírem a potřete rozpuštěnou čokoládou.
6. Válečky dejte na 15 minut do chladničky a poté je nakrájejte na sušenky.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o RAW nepečené čokoládové sušenky!

