KŘEHKÉ KUŘECÍ ŘÍZKY MARINOVANÉ V JOGURTU

Není řízek jako řízek. Křehké kuřecí řízky marinované v jogurtu zůstávají šťavnaté. Vyzkoušejte tento recept a přidejte do marinády koření podle chuti.

křehký kuřecí řízek v marinádě

Co potřebujete na křehké kuřecí řízky?

  • 4 kuřecí prsa nebo vykostěná kuřecí stehna
  • 200 g hustšího bílého jogurtu
  • 4 lžíce majonézy
  • 5 stroužků česneku
  • špetka chilli
  • koření na kuře
  • sůl a pepř
  • strouhanka
  • olej na smažení
křehký kuřecí řízek v marinádě

Pusťte se do toho

1. Jogurt smíchejte s majonézou a prolisovaným česnekem a ochuťte chilli, solí, pepřem a kořením na kuře.

2. Kuřecí maso naložte na 12 až 24 hodin do marinády.

3. Poté maso obalte ve strouhance (jogurt nestírejte) a pozvolna smažte na rozpáleném oleji.

Sdílejte článek na Facebooku a podělte se s přáteli o křehké kuřecí řízky v jogurtové marinádě!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights