KUŘECÍ STEAKY NA CIBULCE A TYMIÁNU

Jednoduchý, zato vynikající recept: to jsou kuřecí steaky na cibulce a tymiánu. Nepřemýšlejte, co uvařit na nedělní oběd. Kuřecí steaky s osmaženou cibulkou vám padnou do noty.

kuřecí steak na tymiánu

Co potřebujete na kuřecí steaky s tymiánem?

  • 8 vykoštěných kuřecích stehen
  • 2 cibule
  • několik stroužků česneku
  • tymián
  • šťáva z 1 citronu
  • sůl a pepř
ingredience na kuřecí steak

Pusťte se do toho

1. Na pánvi osmahněte cibulku a přidejte k ní osolené a opepřené maso.

2. Kuřecí steaky opékejte 5 minut po obou stranách.

3. Ke konci posypte maso tymiánem a česnekem.

4. V úplném závěru zakápněte maso citronovou šťávou.

5. Podávejte s brambory a zeleninovým salátem.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o kuřecí steaky na tymiánu!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights