KUŘECÍ STEAKY NA CIBULCE A TYMIÁNU
Jednoduchý, zato vynikající recept: to jsou kuřecí steaky na cibulce a tymiánu. Nepřemýšlejte, co uvařit na nedělní oběd. Kuřecí steaky s osmaženou cibulkou vám padnou do noty.
Co potřebujete na kuřecí steaky s tymiánem?
- 8 vykoštěných kuřecích stehen
- 2 cibule
- několik stroužků česneku
- tymián
- šťáva z 1 citronu
- sůl a pepř
Pusťte se do toho
1. Na pánvi osmahněte cibulku a přidejte k ní osolené a opepřené maso.
2. Kuřecí steaky opékejte 5 minut po obou stranách.
3. Ke konci posypte maso tymiánem a česnekem.
4. V úplném závěru zakápněte maso citronovou šťávou.
5. Podávejte s brambory a zeleninovým salátem.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o kuřecí steaky na tymiánu!