KUŘECÍ SOTÉ SE ŽAMPIONY A SMETANOU
Jednoduchý a rychlý recept na nedělní oběd? To je kuřecí soté se žampiony a šlehačkou. Podávejte ho s dlouhozrnnou rýží posypanou petrželkou.
Co potřebujete na kuřecí soté?
- 3 kuřecí prsa
- 6 žampionů
- 250 ml smetany ke šlehání
- 1 cibule
- sůl a pepř
- olej
Pusťte se do toho
1. Na troše oleje orestujte nakrájenou cibulku a přidejte nudličky kuřecího masa.
2. Nudličky osolte a opepřete a důkladně orestujte.
3. Na druhé pánvi opečte se lžící oleje plátky žampionů a přidejte je k masu.
4. Směs zalijte smetanou ke šlehání a asi 5 minut provařte.
5. Pokrm podávejte s rýží.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o kuřecí soté!