TRADIČNÍ ČESKÉ BRAMBORÁKY0 (0)
Like


Like
Vůně a chuť bramboráků nemají konkurenci. Připravte tradiční české bramboráky, které tak dobře znáte od svých babiček a maminek.

Co potřebujete na bramboráky?
- 8 velkých brambor
- 8 stroužků česneku
- 1 vejce
- podle potřeby polohrubá mouka
- podle potřeby mléko
- majoránka
- sůl

Pusťte se do toho
1. Oloupané brambory a česnek jemně nastrouhejte.
2. V míse smíchejte brambory, česnek, vejce, trochu mléka a případně zahustěte moukou (nebo odlijte tekutinu).
3. Směs ochuťte solí a majoránkou a nechte ji 20 minut odstát.
4. Na troše oleje usmažte bramboráky a podávejte samotné nebo jako přílohu.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o bramboráky!
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

