TRADIČNÍ ČESKÉ BRAMBORÁKY
0 (0)

Like0

Vůně a chuť bramboráků nemají konkurenci. Připravte tradiční české bramboráky, které tak dobře znáte od svých babiček a maminek.

bramborák

Co potřebujete na bramboráky?

  • 8 velkých brambor
  • 8 stroužků česneku
  • 1 vejce
  • podle potřeby polohrubá mouka
  • podle potřeby mléko
  • majoránka
  • sůl
bramborák

Pusťte se do toho

1. Oloupané brambory a česnek jemně nastrouhejte.

2. V míse smíchejte brambory, česnek, vejce, trochu mléka a případně zahustěte moukou (nebo odlijte tekutinu).

3. Směs ochuťte solí a majoránkou a nechte ji 20 minut odstát.

4. Na troše oleje usmažte bramboráky a podávejte samotné nebo jako přílohu.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o bramboráky!


Sdílejte recept s přáteli
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]
Like0
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights