HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA ČERVENÉM VÍNĚ A DIVOKÉM KOŘENÍ0 (0)
Like


Like
Hovězí roštěná na červeném víně si podmaní vaše smysly. Uvařte roštěnou k nedělnímu obědu nebo pozvěte přátele na večeři a naservírujte jim chutnou roštěnou na víně.

Co potřebujete na hovězí roštěné na červeném víně?
- 5 plátků hovězí roštěnky
- 150 ml červeného vína
- 1 cibule
- 1 rajčatový protlak
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíce mleté papriky
- hladká mouka
- hovězí vývar
- bobkový list
- nové koření
- sůl a pepř
- příloha: rýže

Pusťte se do toho
1. Hovězí maso lehce naklepejte. Plátky okořeňte a obalte v hladké mouce smíchanou s mletou paprikou.
2. Na másle a oleji orestujte nakrájenou cibuli, vložte na ni plátky masa a zprudka opečte z obou stran.
3. Vyjměte maso a do výpeku přidejte rajčatový protlak, červené víno, hovězí vývar a koření.
4. Vložte zpět do hrnce plátky masa a duste je doměkka.
5. Poté plátky masa opět vyjměte a omáčku rozmixujte tyčovým mixérem.
6. Podle chuti omáčku osolte a opepřete.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o hovězí roštěnou na víně!
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

