HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA ČERVENÉM VÍNĚ A DIVOKÉM KOŘENÍ
0 (0)

Like0

Hovězí roštěná na červeném víně si podmaní vaše smysly. Uvařte roštěnou k nedělnímu obědu nebo pozvěte přátele na večeři a naservírujte jim chutnou roštěnou na víně.

hovězí roštěná na víně

Co potřebujete na hovězí roštěné na červeném víně?

  • 5 plátků hovězí roštěnky
  • 150 ml červeného vína
  • 1 cibule
  • 1 rajčatový protlak
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce mleté papriky
  • hladká mouka
  • hovězí vývar
  • bobkový list
  • nové koření
  • sůl a pepř
  • příloha: rýže
hovězí maso na hovězí roštěnou na víně

Pusťte se do toho

1. Hovězí maso lehce naklepejte. Plátky okořeňte a obalte v hladké mouce smíchanou s mletou paprikou.

2. Na másle a oleji orestujte nakrájenou cibuli, vložte na ni plátky masa a zprudka opečte z obou stran.

3. Vyjměte maso a do výpeku přidejte rajčatový protlak, červené víno, hovězí vývar a koření.

4. Vložte zpět do hrnce plátky masa a duste je doměkka.

5. Poté plátky masa opět vyjměte a omáčku rozmixujte tyčovým mixérem.

6. Podle chuti omáčku osolte a opepřete.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o hovězí roštěnou na víně!


Sdílejte recept s přáteli
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]
Like0
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights