JEMNÉ KARBANÁTKY Z LOSOSA A BRAMBOR
0 (0)

Like0

Karbanátky jsou neodmyslitelně spjaté s českou kuchyní. Zkuste tentokrát jinou variantu karbanátků z lososa, brambor a petrželky.

karbanátky z lososa

Co potřebujete na karbanátky z lososa?

  • 200 g uvařených brambor
  • 200 g filetů z lososa bez kůže
  • 30 g čerstvé petrželky
  • 2 vejce
  • 2 lžíce mléka
  • 80 g bílé mouky
  • 150 g strouhanky
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • sůl a pepř
losos na karbanátky z lososa

Pusťte se do toho

1. V prvním talíři rozšlehejte vejce s mlékem.

2. V druhém talíři smíchejte mouku s trochou soli.

3. Do třetího talíře nasypejte strouhanku.

4. Filety bez kůže nakrájejte na malé kostičky a smíchejte je s nasekanou petrželkou a citronovou šťávou a ochuťte solí a pepřem.

5. Do rybí směsi přimíchejte brambory.

6. Z těsta vytvarujte karbanátky a obalte je v trojobalu, které jste si připravili do talířů: v mouce, vajíčkách a strouhance.

7. Placky smažte ve vyšším množství oleje 3 až 4 minuty z každé strany na středním plameni.

8. Z karbanátku vysajte ubrouskem přebytečný tuk a podávejte.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o karbanátky z lososa a brambor!


Sdílejte recept s přáteli
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]
Like0
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights