ČÍNA ZE SÓJOVÉHO MASA S MUNGO FAZOLKAMI

Sójové maso je skvělou náhražkou masa. Uvařte si ze sójových nudliček čínu a pochutnejte si na dietním a lehce pikantním jídle.

čína ze sójového masa

Co potřebujete na čínu ze sójového masa?

  • 100 g sójových nudliček
  • 50 g naklíčených mungo fazolek
  • 50 g kukuřičných zrn
  • 1 cibule
  • 20 ml oleje
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1/2 lžičky grilovacího koření
  • 1/2 lžičky koření na čínu
  • 1 lžíce solamylu
  • příloha: rýže
mungo výhonky do číny ze sójového masa

Pusťte se do toho

1. Sójové maso vhoďte do vroucí vody a vařte zhruba 10 minut. Poté sóju slijte a lehce z ní vymačkejte přebytečnou vodu.

2. Na pánvi orestujte cibuli, přidejte sójové nudličky a krátce opečte.

3. Přisypejte k sóje klíčky mungo a kukuřici a ochuťte sójovou omáčkou a kořením.

4. Směs zvolna restujte.

5. Ke konci směs poprašte solamylem a podlijte vodou. Za stálého míchání nechte provařit.

6. Podávejte s vařenou rýží.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o čínu ze sójového masa!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights