RAW MALINOVÝ DORT Z OŘECHŮ A DATLÍ0 (0)
RAW strava je nesmírně populární. Ochutnejte, jak chutná RAW nepečený dort. Nezáleží na tom, jestli jste masožravci nebo ne. RAW malinový dort zkrátka chutná všem!

Co potřebujete na RAW nepečený dort?
- 400 g vlašských ořechů
- 200 g kešu ořechů
- 200 g datlí
- 400 g malin
- 200 g kokosového tuku
- 100 ml sirupu z agáve
- 1 lžička vanilkové esence
- 2 citrony

Pusťte se do toho
1. V mixéru rozmixujte na prášek vlašské ořechy. Přidejte k nim datle se 3 lžícemi vody a promixujte. Těsto by mělo být lepivé.
2. Vyložte dortovou formu potravinářskou fólií a rozprostřete na dno ořechovou směs.
3. Do umytého mixéru dejte kešu ořechy, agáve sirup, šťávu z citronů, vanilku a většinu malin. Vše pořádně umixujte.
4. Přidejte do mixéru kokosový olej a znovu mixujte, dokud se hmota nespojí.
5. Kešu náplň nalijte na datlový korpus a nechte v lednici ztuhnout přes noc.
6. Dort podávejte ozdobený zbylými malinami.
TIP: Nahraďte na jaře maliny jahodami.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o RAW dort s ovocem!

