KRÉMOVÉ RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, ŽAMPIONY A OLIVAMI

Uvařte si krémové rizoto, jaké znáte z italských restaurací. Zapomeňte na české rizoto s vepřovým masem a mletou paprikou. Tenhle recept si zamilujete!

krémové rizoto s kuřecím masem

Co potřebujete na krémové rizoto s kuřecím masem?

  • 500 g kuřecích prsou
  • 1 plechovka sterilovaných žampionů
  • 1 cibule
  • 1 sklenička oliv s papričkou
  • 1 smetana na vaření
  • olej
  • provensálské koření
  • sušený česnek
  • sůl a pepř
  • 200 g mírně rozvařené dlouhozrnné rýže
  • rukola na posypání
krémové rizoto s kuřecím masem

Pusťte se do toho

1. Maso nakrájejte na menší kousky a osmahněte ho na oleji.

2. Přidejte nakrájenou cibuli, žampiony a olivy dle chuti.

3. Směs ochuťte provensálským kořením, sušeným česnekem a solí.

4. Směs podlijte trochou vody a duste, až bude maso měkké.

5. Nakonec přilijte smetanu a přidejte mírně rozvařenou rýži.

6. Promíchejte a podávejte posypané rukolou.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o krémové rizoto s kuřecím masem!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights