BRAMBOROVÉ GNOCCHI PEČENÉ S RAJČATY, BAZALKOU A PARMAZÁNEM

Vařené gnocchi nejspíš znáte. Co ale zapéct gnocchi v troubě? Pokrm z jednoho plechu vás zaujme středomořskou chutí a vůní bylinek.

pečené gnocchi s rajčaty

Co potřebujete na pečené gnocchi s rajčaty?

  • 500 g gnocchi
  • 300 g sladších rajčat
  • 1 červená cibule
  • 2 lžíce bazalkového pesta
  • 2 lžíce balzamikového octa
  • 3 lžíce oleje
  • parmazán
  • čerstvá bazalka
  • sůl a pepř
syrové domácí gnocchi na pečené gnocchi s rajčaty

Pusťte se do toho

1. Gnocchi oddělte od sebe a dejte je na plech.

2. Rajčata nakrájejte na velikost noků a červenou cibuli na půlměsíčky.

3. Rajčata s cibulí přidejte na plech ke gnocchi a zakápněte vše balzamikovým octem a olejem.

4. Ochuťte gnocchi solí a pepřem a pečte je při 200 stupňů asi 20 minut.

5. Hotovou směs promíchejte s pestem a servírujte posypané čerstvou bazalkou a hoblinkami parmazánu.

Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o pečené gnocchi s rajčaty a parmazánem!


Sdílejte recept s přáteli
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Ověřeno MonsterInsights