KOKOSOVÁ PANNA COTTA S JAHODAMI
Také žehráte, že nejlepší jídla jsou nejvíc kalorická? Přimhuřte obě oči a přichystejte na zítřek kokosovou panna cottu s pořádnou dávkou smetany a kokosového mléka.
Co potřebujete na kokosovou panna cottu?
- 500 ml smetany ke šlehání
- 400 ml plechovky kokosového mléka
- 75 g třtinového cukru
- 5 plátků želatiny
- čerstvé jahody či jiné drobné ovoce
Pusťte se do toho
1. Želatinu připravte podle návodu na obalu.
2. Smetanu a kokosové mléko nalijte do hrnce a zahřejte těsně pod bod varu.
3. Nasypte do tekutiny cukr, nechte ho rozpustit a sejměte hrnec z ohně.
4. Plátky želatiny vložte do horké tekutiny a nechte zcela rozpustit.
5. Směs přelijte do šesti misek vyložených potravinovou fólií a nechte přes noc vychladit.
6. Druhý den panna cottu vyklopte a ozdobte lehce rozvařenými jahodami.
Sdílejte recept na Facebooku a podělte se s přáteli o kokosovou panna cottu s jahodami!